Warner Bros studiorundtur med Harry Potter

För alla er som älskar Harry Potter så är Warner Bros studiorundtur ett måste när ni besöker London. Dock är det viktigt att planera in besöket i god tid så turerna blir fullbokade veckor i förtid. Har du tur kan du även med lite god tid finna olika rabatter och erbjudanden. Väl på plats kommer du och ditt sällskap att få besöka ett flertal av de spännande platser som man får se i Harry Potter filmerna. Du kan gå ombord på den avlånga bussen som transporterar Harry. Du kan besöka plattformen där tåget från mugglarvärlden tar än till Hogwarts. Du kommer självklart även att få besöka själva Hogwarts där du kan gå runt och besöka platser som man ofta ser i filmerna som matsalen och skolsalar. Det finns en massa spännande att se och utforska i denna värld. Sedan finns det självklart en massa souvenirer att lägga vantarna på.  Här kan du köpa hela skoluniformer, muggar och trollspön i riktig Harry Potter anda. Allt ett äkta Harry Potter fan kan önska sig.

Det finns även möjlighet att beställa privata turer. Du kan även passa på att besöka de restauranger och cafeer som finns tillgänglig. På vissa av dem kan du beställa typiska Harry Potter snacks, eller varför inte en Butterbeer? Behöver du övernatta så finns det även rum att hyra i närheten. Behöver du eller någon i ditt sällskap extra assistans så finns personalen på plats för att hjälpa till.
Så planerar du ett besök i London snart så rekommenderar vi att du bokar dina biljetter idag för ett äventyr du sent kommer att glömma.

harry p