Ny Harry Potter bok?

Denna sommar kommer det som många kanske har väntat på och även det som många kanske ogillar. Den åttonde Harry Potter boken ska nu släppas och denna ska utspela sig hela 19 år efter den sjunde boken. Harry Potter och Ginny Weasley har i denna bok tre barn vid namn Albus Severus, James Sirius och Lili  Luna. Boken går under namnet Harry Potter och det förhäxade barnet. Vi gissar på att det barn som är förhäxat är Albus då JK Rowlings har avslöjat att Albus bär på ett familjearv som han inte ville ha. Samtidigt som denna bok ska släppas ska det dessutom släppas en tillhörande pjäs och det ryktas dessutom om en helt ny Harry Potter trilogi som även kommer att släppas på film. Om detta nu stämmer så är det något som vi iallafall ser fram emot väldigt mycket. De tidigare Harry Potter böckerna och även filmerna har något mysigt och magiskt (såklart) över sig och det är svårt att finna samma känsla någon annan stans.
Och på tal om Harry Potter filmer så ska det dessutom komma ännu en Harry Potter film, och dessutom i år om ryktena stämmer. Denna film ska utspela sig 70 år före det att Harry Potter börjar på Hogwarths, så vi får med andra ord veta bakgrunden till allt som skett vilket säkerligen kommer att ge svar på många frågor.
Vi håller tummarna för att detta inte bara är rykten och att datum kommer bekräftas snart. Vi är väldigt nyfikna på vad som kommer att hända och vad för mystiska figurer vi kommer att få stöta på i de kommande filmerna och böckerna.

new-harry-potter-story-halloween