Ny Avatar film?

avatar avatar

Alla vi som har sett Avatar filmen har sedan visningen av denna film velat se uppföljarna. Filmen Avatar hade sin filmpremiär år 2009. Denna film tog oss med storm, en riktigt spännande, vacker och händelserik film som man bara ville se om och om igen. Skaparen utav denna film heter James Cameron, han har sedan år tillbaka arbetat som filmregissör, manusförfattare och filmproducent. James Cameron skapade även den välkända filmen Titanic som vi också kommer att se ett flertal gånger innan vi börjar tröttna på den.

Denna fantastiska regissör har tillsammans med sitt team bestämt sig för att skapa TRE uppföljare till Avatar filmen! Detta är en fantastisk nyhet, eller hur?

Efter att Avatar filmen gjorde stor succé världen över, har James Marcus Cameron äntligen kommit ut med att göra en tvåa, trea och en fjärde film! Dock måste vi vänta några år tills dessa kommer ut.

Att skapa en sådan film tar lång tid och kostar väldigt mycket pengar. Denna film blev världens fjärde dyraste film någonsin och kostade ungefär 237 miljoner dollar att göra.

Avatar 2 kommer att släppas år 2018 den 21a december. Avatar 3 räknas att släppas år 2020 och även den i december. Avatar 4 kommer att visas på bio år 2022. Dessa datum kan ändras när som helst eftersom att de inte är hundra procent säkra på exakta datumen på när filmerna kommer att bli klara. Jag vet, man orkar inte vänta så länge, men den som väntar på något bra väntar aldrig för länge. Vi får helt enkelt vänta och se!