Morgonstjärnan – sista delen i trilogin

Capture9

Häng med in i en annan värld på planeten Mars med dagens lästips!

Bok: Morgonstjärnan (Morning Star: Book III of the Red Rising Trilogy) skriven av Pierce Brown.

Nu när hösten är här kan det vara extra mysigt att läsa en Science Fiction bok som denna. Ta tag i en filt och en kopp te, börja läsa och njut av den här händelserika boken. Denna berättelse bjuder på action efter action, spänning och grymma karaktärer.

Författaren har fått mycket beröm för sina tidigare böcker ”Rött Uppror” och ”Gyllene Sonen” som har blivit en stor succé världen över och det fortsätter även här. Dagens lästips är en bok som har fått fem stjärnor av fem möjliga. 84% av läsarna har röstat fram detta, därför är det en bok du bara måste börja läsa!

Kort sammanfattning av boken:

Gruvarbetaren Darrow som är huvudpersonen i boken bor på Mars där hans arbetsuppgift är att gräva fram helium 3 för att försöka få planeten att bli en värld där människor kan bo på. Till sin förvåning inser han snart att Mars yta redan är bebodd med människor som kallas för de Gyllene. Detta folk har redan allt man kan önska sig och lever i lyx. Darrow lyckas snart förvandla sig till att bli en av befolkningen med hjälp av rebeller.

Allting förändras när fienden förklarar krig mot Darrow. Han är fast besluten på att hämnas efter att de Gyllene herrarna hängde hans fru, förslavade sitt folk och krävde Darrows lydnad. Han har fått gå igenom mycket och planerar därför att fördärva hierarkin inifrån.

 

 Läs mer här.