Publisera drömmar

Det är nog inte bara jag som gått i tankarna om att trycka och ge ut sin egna bok. Att skriva är ett intresse för många och det finna en väldans massa duktiga skribenter där ute som inte har blivit upptäckta ännu. Många vill skriva ner berättelser om saker eller äventyr som de själva har varit med om medans andra vill ge ut böcker om något intresse som de har. Ett väldigt populärt ämne idag är matlagning. Många vill ge ut sina egna kokböcker med sina personliga recept. Alla böcker man skapar själv behöver heller inte vara till för att ge ut offentligt. Man kan även skapa och beställa hem häftade böcker för att ge ut till nära och kära.

En rolig ide är att skriva ned sina drömmar. Skriv ned alla roliga, konstiga, läskiga, störda saker du drömmer om på nätterna och skapa dina egna drömböcker. Dessa kan vara riktigt roliga att se tillbaka på när du blir äldre. Det man kan göra är att man lämnar vissa sidor blanka. Där kan du sedan göra illustrationer och visa dina drömmar i bilder. Om det går. Vissa drömmar kan vara väldigt luddiga. Men detta är ett kul sätt att kunna se tillbaka på tiden som var. Man kan i efterhand upptäcka att vissa drömmar betydde mer än vad man förstod under den tid som dessa inträffade. Till exempel kan man i efterhand förstå att det var något man kanske ville förändra i sitt liv, något som sina drömmar visade men som man inte riktigt förstod då. Ja det finns många idéer på vad man kan skriva ner och sedan trycka ut för att ha som minnen att ta med i livet. En annan sak som är väldigt populär är att trycka ut bloggböcker. Har du en personlig blogg eller bloggar du om något intresse du har så kan du skicka in dina favorit inlägg till ett tryckeri som sedan trycker ut en bloggbok åt dig. Där kan du sedan blicka tillbaka på minnen och härliga bilder. Lite som en foto dagbok.

Men hur går man till väga för att trycka ut sin egen bok? Först och främst måste du hitta ett företag som ordnar med allt som har med tryckeri och binderi att göra. Vissa företag har paketpriser där de fixar precis allt åt dig. Det enda du behöver tänka på är att skriva och sedan sköter dem resten. Du brukar då kunna välja ett visst antal böcker som du vill ha tryckta. Kika gärna runt lite på olika tryckeri sajter för att hitta det bästa och billigaste resultatet för just dina önskemål. Vissa sajter kanske erbjuder ett billigare pris per bok, men de kanske då också kräver att du beställer minst 100 böcker. Har du då tänkt att endast ge ut till nära och kära så kommer du att ha en massa böcker hemma som tar onödig plats och som du dessutom har spenderat en massa pengar på. Så kika runt lite så kommer du säkert snart att finna ett företag som mer än gärna kommer att hjälpa dig att trycka din bok, det finns även de företag som sedan kommer hjälpa dig att publicera och sälja den om du så önskar.

don__t_trash_your_dreams_by_aquasixio-d5clzyo